Een virusscanner voor Windows en voor Mac?

De computer is steeds populairder geworden en er zijn nu nog meer laptops, notebooks en ook tablets en smartphones welke een kleine computer zijn. Ze zijn allemaal vatbaar voor virussen. Door de groei van het gebruik van computers zijn er ook steeds meer ontwikkelaars bijgekomen welke zich richten op de gebruikers van computers. Het is daarom ook niet vreemd dat het gebruik van een antivirus scanner eigenlijk onvermijdelijk is. Het is goed om volop gebruik te maken van de vele verschillende antivirus scanners welke op de markt zijn. Het is namelijk beter om geen last te hebben van virussen. Het kan een ware crime zijn om de computer weer te verlossen van de virussen en zaken als het om malware en spyware gaat.

Online antivirus software kopen

Het mooie van een antivirus scanner is dat je hem ook online kunt kopen. Je kunt je eigenlijk zo goed als direct beschermen tegen alle virussen, malware, phishing mails, spyware en spam op je computer. Het is gemakkelijk en snel via het internet te kopen. En dat is natuurlijk wel goed nieuws. Vaak zijn er voldoende supportmedewerkers of video’s om de antivirus scanner direct te installeren. Je kunt dus nog dezelfde dag je Windows computer compleet nakijken op virussen met een virusscanner voor Windows.

Het internet heeft een ware groei doorgemaakt. In Nederland zijn er nu grofweg 90 procent van alle huishoudens aangesloten op het internet. Het is eigenlijk ongekend om te zien welke mogelijkheden er zijn. Helaas zijn er ook steeds meer virussen gekomen hierdoor. Ontwikkelaars van malware en spyware zien vele kansen om mensen afhandig te maken van geld, bankgegevens en om ze op andere manieren te benadelen. Het is daarom goed dat er steeds beter virus scanners op de markt zijn. Hierdoor kun je met een veel beter gevoel het internet op gaan.

Voor Windows gebruikers en Mac Os-X gebruikers

Het is goed om te ontdekken dat de virusscanners er niet alleen zijn voor de Windows gebruikers, maar ook voor de Mac Os-X gebruikers. Vaak denken Mac gebruikers dat ze een superieur systeem hebben waardoor ze niet geraakt kunnen worden door een virus of malware. Het is natuurlijk niet waar. Het is ook zo dat men last kan krijgen van een virus of spam op de Mac. Het is beter om dit dus te voorkomen en om ook bij een Mac een virusscanner te kopen.

Er verschijnen steeds meer berichten online over Mac’s die geïnfecteerd zijn met virussen en zelfs de ipad en ipone zijn al aan de beurt. Op de Mac kun je net zo goed opgelicht worden als op een Windows computer alleen is OSX wat minder makkelijk te infecteren dan Microsoft Windows.